<h1>Om mig</h1>

Om mig

Mit liv i Aarhus

Aarhus har altid været og er stadig en del af mig - og siden jeg var helt lille, har jeg været en del af Aarhus.

Jeg er født i Aarhus i 1976 og vokset op i en lejlighed i Brabrand, inden min familie flyttede til Skødstrup. Som barn gik jeg i folkeskole på Skødstrup Skole, inden jeg gik i 90'erne valgte gymnasiet og blev student fra Aarhus Katedralskole. Siden tog jeg en uddannelse på Aarhus Universitet - men det, der har formet mit liv siden, har været et brændende ønske om at være med til at gøre Aarhus til et endnu bedre sted at bo og leve. 

Siden jeg i 2002 blev valgt til Aarhus Byråd, har kampen for et grønnere, tryggere og mere retfærdigt Aarhus nemlig dannet ramme om min hverdag - og i snart ti år har jeg haft det enorme privilegie at være borgmester for ikke bare Aarhus by, men hele Aarhus Kommune.

Brænder du også for, at alle mennesker i Aarhus skal have lige muligheder for at leve et godt, aktivt og inspirerende liv, så vær med til at sætte retningen for fremtidens Aarhus til kommunalvalget d. 16. november. 

 

Det Aarhus, du kender - men endnu bedre

I de 10 år, jeg har været borgmester, er der sket meget i Aarhus - både i byen og i hele kommunen. Vi er halvvejs mod et mål om CO2-neutralitet, velfærden er blevet styrket efter kriseårene efter finanskrisen, og vi er nu godt på vej ud gennem en coronakrise. Men det, der gælder nu, er fremtiden. 

Det, der optager mig, er den kurs, vi skal sætte for fremtidens Aarhus. Der er stadig store, vigtige udfordringer i både byen og hele kommunen, som vi skal tage livtag med. Aarhus skal have og har endnu mere at byde på - og jeg håber, du vil være med til at trække udviklingen i den rigtige retning, så Aarhus kan blive endnu tryggere, grønnere og mere retfærdigt. Med andre ord: Det Aarhus, du kender - bare bedre. 

Logo 2