Aarhus består af rigtig mange forskellige dele

248248078 437694144394225 3286346265346892052 N
Mennesker, lokalområder og meget andet, som tilsammen udgør det Aarhus, vi kender og elsker. Og på min valgplakat (som du nok møder en gang eller to i dit lokalområde i de kommende uger) er alle de dele symboliseret ved forskellige farver, der tilsammen udgør kortet over Aarhus Kommune.
Nu er plakaterne så kommet i lygtepælene. Og der er nogen, der spørger mig, hvorfor min plakat ikke har et mere klassisk, socialdemokratisk udtryk.
Jeg har været stolt socialdemokrat i mere end 20 år. Det er der ikke ændret en tøddel ved. Men en kampagne til kommunalvalget - og dermed også valgplakaten - er også en mulighed for at sætte fokus på, at vi er en del af noget større. At vi alle sammen er en del af Aarhus. Det er det Aarhus, jeg håber på jeres tillid til at fortsætte som borgmester for.
Virkeligheden har mange nuancer. Dem skal vi se og gøre plads til, så Aarhus bliver endnu grønnere, tryggere og mere retfærdig. Det arbejder vi for i Socialdemokratiet - og den mangfoldighed er jeg rigtig glad for, at man også kan se på plakaterne i bybilledet i hele Aarhus.
God valgkamp.