Skove med plads til alle

246715781 434957064667933 8656784897767939331 N
Vores skove i Aarhus har tusindvis af glade brugere hver dag.
Nogle bruger dem på to hjul. Andre på fire ben og hesteryg. Og alt i alt bruger rigtig, rigtig mange aarhusianere vores skove i hele kommunen - blandt andet Marselisborgskovene.
Udover, at det er dejligt at bevæge sig i grønne omgivelser, så giver skoven også mulighed for at være aktiv på vidt forskellige måder. Det giver et fællesskab, der giver livsglæde. Og alle dem på billedet her er en del af det. Med hver deres udgangspunkter, vel at mærke, for de bruger ikke nødvendigvis skoven på samme måde - men de bruger den sammen.
Eksempelvis bruger rytterne på hesteryg i skoven stierne meget flittigt - og der bliver efter sigende kørt 1,4 mio. km. om året på MTB inde i skoven, som også er noget af det bedste terræn i DK til triatlontræning.
Det skal der være plads til i vores skove. Derfor behøver der heller ikke være nogen modsætning mellem skovbrugerne og hensynet til biodiversitet. Naturen skal fylde mere i Aarhus - og det kommer den også til. Til gavn for både bier, brugere og naturen selv.